diumenge, 5 de març del 2023

Ocells al mar i flamencs al Delta de l'Ebre



Per als amants de la fotografia de fauna, en concret d’ocells, tenim una doble proposta pel proper 25 de març de 2023, “Ocells al mar i/o flamencs al Delta de l’Ebre”.

 

D’una banda, els que vulgueu sortir a la mar amb vaixell per fotografiar ocells (segurament mascarells, baldrigues i altres espècies) sortirem a les 6.15 h des de l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre del barri de Cappont de Lleida cap a l’Ampolla. A l’arribar menjarem un entrepà propi i a les 8.30 h embarcarem. Estarem al vaixell fent fotografies fins les 12.30 h que serà l’hora prevista de tornada al port.

 

Les places del vaixell són molt limitades i tenen un cost per persona de 40 €. Les persones interessades en pujar al vaixell caldrà que facin una prereserva mitjançant el següent formulari d’inscripció:

https://forms.gle/GTsCQ2WWV45LqiC6A

 

Un cop rebem la vostra pre-reserva, us facilitarem les instruccions de pagament i la plaça quedarà confirmada quan es rebi el corresponent pagament. Tingueu en compte que les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En el cas que faci mala mar o mal temps, aquesta part de l’activitat quedaria anul·lada i només en aquest cas es retornaran els diners.

 

D’altra banda, a les persones que no pugueu o no vulgueu pujar al vaixell però vulgueu venir a fer els flamencs, teniu dues opcions. La 1a opció és venir al matí amb el grup del vaixell i anar a la zona del Goleró (us facilitarem la ubicació) perquè pugueu fer fotos per lliure (no hi haurà suport de la comissió). Sobre les 13 h ens trobarem amb el grup del vaixell i dinarem plegats els entrepans que ens portem de casa. La 2a opció és que vingueu directament a les 15 h al punt del Delta des del que farem els flamencs (ja us facilitarem la ubicació). Aquesta part de la sortida és gratuïta pels soci@s.

 

Desprès de fer l'aparellament de flamencs, acabarem la jornada fotografiant la posta de sol.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (en especial teleobjectius), tres peus (pels flamencs i posta de sol), disparador, roba d’abric, sabates adequades, begudes, entrepans i repel·lent per als mosquits. Les persones que pugin al vaixell caldrà que portin biodramina i sabates amb sola de goma.

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.


Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida. Les persones que vulguin fer l’aparellament dels flamencs (independentment de si volen fer el vaixell) caldrà que us inscriviu gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/DAxmyCX5HBvJvOO5dEK9CQ


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides

1 comentari:

Terra i vida,fotografia ha dit...

Em va fascinar el seu projecte i execució. ganes de sentir la que ens expliqui el procés .