dimarts, 7 de març del 2023

Projecte Basuralandia amb Núria Roselló



Terrain vague és un recorregut pels voltants de la ciutat de Lleida, on l'artista Núria Roselló, @basuralandiapersegueix la brossa de cada racó convertit en abocador il·legal. Llocs que habita per crear una sèrie de representacions tenint la brossa aliena com a matèria principal donant lloc a escenes que creen o recreen diferents històries en la imaginació de l'espectador, tot explorant en conceptes d'intimitat, ciutat, llar, abandonament i abjecció.

 

El treball de la Núria és eminentment físic, d'una activitat diària en contacte amb la materialitat, i té un component performatiu indubtable. Podem imaginar-nos-la redistribuint, organitzant, seleccionant, movent-se còmodament entre la munió d'objectes residuals que configuren determinats paisatges de la nostra cultura, fent visibles els paisatges invisibles amb la seva càmera analògica.

 

Si vols conèixer aquest projecte fotogràfic de la Núria i ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, participa gratuïtament en la xerrada “Basuralandia” que realitzarem en videoconferència el dia 22 de març de 2023, de 20 a 22 h. Inscriu-te mitjançant aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/HWyJcOyP2j1Dqwi7fxQUjn 

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La Junta i la comissió de formació