dimecres, 26 de maig del 2021

"Taller d'iniciació a la macrofotografia (part teòrica)"

 Una de les disciplines fotogràfiques que podem realitzar pràcticament en qualsevol lloc és la macrofotografia. Per tal de conèixer els conceptes i fonaments bàsics d’aquesta especialitat hem organitzat dos tallers que seran impartits, de forma desinteressada, pel nostre company Antonio Tehàs Vall.


El 8 de juny, de 20 a 22 h. es realitzarà el “Taller d'iniciació a la macrofotografia (part teòrica)” en modalitat de videoconferència. Aquest primer taller és teòric i pretén treballar els aspectes clau de la fotografia macro, entendre la magnificació i conèixer els equips i sistemes d’il•luminació adients.


Degut a l’actual situació encara no podem fixar una data per a la segona part del curs, la part pràctica, que farem en alguna localització propera. Tant aviat la puguem concretar us ho comunicarem, creiem que serà de cara al segon semestre.


Així que si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/I2brE74sR9oKK0mtdEWpBK Confiant que aquesta nova formació sigui del teu interès, rep una cordial salutació.La Junta