diumenge, 27 de juny del 2021

Taller d’edició de fotografia de retrat amb Affinity Photo

En el mon de la fotografia existeixen multitud de programes d’edició fotogràfica amb característiques, funcionalitats i preus diferents.

En aquesta ocasió, volem donar-vos a conèixer una eina d’edició que creiem us pot ser d’interès per la seva potència i preu ajustat, es tracta del programari ”Affinity photo”.

Aquest programa d’edició d’imatges és ràpid, funciona de forma fluida i precisa i permet editar i retocar imatges, crear composicions complertes de varies capes i crear pintures rasteritzades. Per saber més d’aquesta eina, podeu accedir als enllaços següents:

   - Pàgina oficial: https://affinity.serif.com/es/photo/

   - Tutorials: https://affinity.serif.com/es/tutorials/photo/desktop/


I ara podeu aprofitar per comprar l’eina amb un 50% de descompte sobre el preu oficial:

https://affinity.serif.com/es/photo/#buy


La nostra proposta és que un fotògraf de retrat, el nostre company Fermín Civit, ens expliqui com retoca les seves fotografies de retrat i que ho faci amb el programari que utilitza, “Affinity photo”, d’aquesta forma, a part d’aprendre a retocar una fotografia de retrat tindrem un primer contacte amb aquesta interessant eina d’edició.

Amb aquests objectius, el 3 de juliol, de 17 a 19 h, en modalitat de videoconferènciaFermín Civit impartirà el “Taller d’edició de fotografia de retrat amb Affinity Photo”.

Així que si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, i vols conèixer com retocar fotografies de retrat i tenir un primer contacte amb Affinity Photo, inscriu-te gratuïtament a aquest nou taller utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/H94DFl8Qz1BDkCfmpzLtzq


Confiant que aquesta nova formació sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La Junta