dilluns, 13 de setembre del 2021

Video de la Seu Vella de Lleida

Benvolguts, benvolgudes,

Per alleugerar la limitació a les activitats fotogràfiques degudes a les restriccions per la situació de pandèmia, fa mesos vàrem proposar als nostres sòcis i sòcies participar en l’activitat que es va anomenar “Remena el disc dur”. Es pretenia aconseguir un recull de fotografies que tinguéssim pels nostres discs durs amb la finalitat de crear un primer vídeo per mostrar un lloc emblemàtic de la nostra ciutat com és el Conjunt Monumental de la Seu Vella.

Volem agrair a tots els companys i companyes que vàreu participar en aquesta activitat enviant-nos les vostres fotografies, doncs en vàrem rebre més de 150. Malauradament no hem pogut incloure-les totes en el vídeo. També a la companya Rita Casanovas, hem d’agrair que hagi destinat força temps a escoltar peces musicals, que a més de ser lliures de drets d’autor tinguessin una durada i musicalitat adient.

Després de molt treball de selecció per part de la Junta, els nostres companys Gabriel Aliana i Sisco Pajares han composat finalment el vídeo d’aquest magnífic conjunt monumental que us presentem.

Com veureu en el vídeo, hem comptat amb la col·laboració especial de la Mari Pau Huguet, a qui també li hem d’agrair especialment que de forma desinteressada hi hagi contribuït amb la narració del poema “El campanar de Lleida” de l’escriptor i polític Lleidatà Magí Morera i Galícia.

Aquesta ha estat una primera experiència que confiem hagi estat engrescadora. No serà la última, sinó que tornarem a proposar, de forma anual, una temàtica específica d’interès fotogràfic per fer-ne un nou recull de fotos i generar aquesta mena de vídeos per mostrar els nostres treballs fotogràfics i promocionar llocs i entorns emblemàtics de Lleida. 

Confiem doncs que us agradi el vídeo i que us animeu a compartir-lo en les xarxes socials i entre els vostres contactes.

 

Moltes gràcies,


ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA

Junta Directiva