dissabte, 16 d’octubre del 2021

Sortida fotogràfica "Els colors de la tardor a l'Artiga de Lin", 23 d'octubre de 2021


Per a molts i moltes de nosaltres, la tardor és una de les èpoques més maques de l'any. En ella, es barregen unes il·luminacions i colors únics, els arbres s'omplen de precioses tonalitats, els rius baixen amb més força generant magnífics salts d'aigua i les sensacions brollen per tots els racons.


Per tal de gaudir d'aquest espectacle i poder-lo capturar amb les nostres càmeres, la comissió de sortides de l'Associació Amics de la Foto de Lleida us han preparat tres sortides per a les properes setmanes.


La primera de les sortides, "Els colors de la tardor a l'Artiga de Lin" la farem el 23 d'octubre, de la mà del nostre company Antonio Gil. 


Aquest dia, sortirem del camp d'esports a les 7.00 h i recorrerem uns 180 km, en cotxes particulars, direcció a l'Artiga de Lin, parant a esmorzar un entrepà al refugi de Conangles. El recorregut serà per carretera i camins. Un cop al nostre primer destí, caminarem per la muntanya i farem fotografies fins les 13 h, moment en el que dinarem un entrepà i posteriorment sortirem cap al Saut det Pish, a uns 23 km., on continuarem fent fotografies. A les 17 h iniciarem la tornada a Lleida


Tot i que ens mouren per muntanya amb el que això suposa, el recorregut a peu no serà complicat ni exigent, com a molt 10 minuts caminant per pista, i les carreteres i camins tenen un bon ferm i son aptes per a tot tipus de vehicles. Tal i com s'ha fet en anteriors sortides, mirarem de coordinar el tema dels vehicles.


Per la sortida és recomanable dur:

- Equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu.

- Filtres fotogràfics

- Tres peus

- Entrepà i begudes per esmorzar i dinar.

- Calçat de muntanya, roba adequada d'abric i barret o gorra per caminar pel camp.


Si estàs interessat/da en acompanyar-nos i ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/GIt3lKGGCr12Y3TkOvVMdc


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La Junta i la comissió de sortides