dimecres, 2 de febrer del 2022

Informació de la 3a edició del "Taller d’iniciació a la fotografia", dissabte 19 de febrer de 2022


BONES NOTICIES !
JA TENIM DATA PER LA NOVA EDICIÓ DEL "Taller d’iniciació a la fotografia", serà el dissabte, 19 de febrer.

 

ISO, diafragma, profunditat de camp, f, balanç de blancs, enfocament, apertura, velocitat d’obturació, triangle d’exposició, distancia focal, histograma, composició, regla dels terços, regla de la mirada, …., si aquestes paraules us sonen a xinés, tenim la solució !

 

Apunteu-vos a la tercera edició del "Taller d’iniciació a la fotografia" amb en Marc Carnicé de Sirera Serveis Fotogràfics. Aquesta formació pretén que tinguem uns *coneixements bàsics* de fotografia que ens permetin disparar en els modes manuals i semiautomàtics, conèixer millor la teva càmera i millorar la composició fotogràfica. El curs està dissenyat perquè sigui molt pràctic ja que s’introduiran els conceptes bàsics de la fotografia amb pràctiques sobre la teva pròpia càmera o mòbil amb ajustos manuals.

 

El curs tindrà una durada de 6 h que es realitzaran el dissabte, 19 de febrer de 2022, de 10 a 12.30 h (part teòrica) i de 15 a 18 h. (part pràctica), en el parc ambiental Serra Llarga de Lleida (aprop del Complex de la Caparrella).

 

El cost de la formació pels socis i sòcies és de 10 € i pels que no son socis serà de 20 €. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

 

Reserveu la vostra plaça mitjançant el següent formulari electrònic:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Un cop feta la inscripció, us informarem si heu estat admesos i llavors s’obrirà un període de pagament per formalitzar la petició i confirmar la plaça.

 

Per participar en aquesta formació és recomanable portar una càmera fotogràfica amb ajustos manuals i no és necessari disposar de coneixements bàsics de fotografia.

 

Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació