dimarts, 31 de maig del 2022

Visita fotogràfica al Castell del Remei

 


El dissabte 18 de juny, et convidem a una nova sortida, una “Visita fotogràfica al Castell del Remei”! Acompanya’ns i coneixerem les instal·lacions del Castell del Remei i a l’acabar farem fotos a la posta de sol.

A les 15.15 h sortirem, de l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre del barri de Cappont de Lleida, cap al Castell del Remei, on a les 16 h, iniciarem la visita guiada al celler. Veurem la sala de vinificació, la de criança, la d’embotellat i la d'expedició i posteriorment farem un petit tastet de vins.

A continuació, farem una visita al santuari Mare de déu del Remei, amb les pintures del pintor, Josep Obiols i posteriorment visitarem la Casa Palau, el pati i la planta noble de la casa Palau.

En acabar les visites guiades, i ja per el nostre compte, donarem un tomb pels voltants del Castell del Remei i farem fotografies a la posta de sol on donarem fer finalitzada l’activitat.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols acompanyar-nos en aquesta nova sortida, inscriu-te gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/LI3XXIxqeUMAaYzOba8Wjx

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La junta i la comissió de sortides