divendres, 20 de maig del 2022

Xerrada "La teoría del color" amb Jesús García Flores



Quan comencem en el mon de la fotografia el primer que volem és conèixer la nostra càmera i els conceptes bàsics de la fotografia buscant entendre la llum i el triangle d’exposició. Quan aquests conceptes els tenim interioritzats, llavors és quan realment gaudim de la fotografia i comença a aparèixer l’artista que tots i totes portem dins. Però volem més, i llavors és quan comencem a treballar la composició, captures de moments únics, enquadraments i composicions més estudiades i comencem a treballar sobre tècniques que fins el moment no ens havíem plantejat.

 

Però per aconseguit l’èxit d’una fotografia tant important com aquests aspectes és també saber donar-li forma al missatge i treballar sobre les emocions que volem transmetre amb la nostra captura. En aquest nou repte, el color té un pes molt més important del que inicialment podem pensar. Escollir els colors adequats no només ens permet jugar amb el fred i la calor, sinó que podem reflectir el misteri, la confiança, la tranquil·litat, etc.

 

Si vols conèixer les propietats i fonaments del color, conèixer la composició, el pes visual, les regles cromàtiques, les harmonies, com s’aplica la teoria del color en el moment de la captura i el perquè és convenient aplicar la teoria del color en l’edició, el 8 de juny de 2022, de 20 a 21.30 h., no et perdis la xerrada “La teoria del color” de la ma d’una de les persones més coneixedores d’aquest tema, en Jesús M. García Flores.

 

Donat que el Jesús M. Garcia Flores és l’autor de l’interessant llibre “Teoría del color. Aplicación práctica en fotografia” hem cregut oportú gestionar una compra conjunta del llibre. El cost del llibre és de 32 €, en aquest preu s’inclou el transport i de regal un marcapàgines i un curs virtual d’iniciació al revelat en Lightroom de gairebé 1 h i mitja. Qui estigui interessat en la compra conjunta del llibre, abans del 29 de maig, caldrà que faci un ingrés al compte bancari de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant clarament el seu nom i cognoms i el text “LlibreColor”.

 

Independentment de si es compra el llibre o no, si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols assistir a aquesta xerrada virtual, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:  https://chat.whatsapp.com/LjJMFM2T1uo6W6zHJ5MCc1

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació