dijous, 9 de juny del 2022

Fotografia de retrat en blanc i negre amb Paco Lacasa


50 anys, tota una vida dedicada a la fotografia de retrat en blanc i negre !

El proper 16 de juny, de 19.30 a 21.30 h, el nostre company Paco Lacasa ens compartirà la seva màgia i experiència amb la fotografia de retrat en blanc i negre.

Coneixerem el seu procés fotogràfic, els seus referents, els motius pels què treballa el retrat en blanc i negre i alguns dels seus trucs. Així mateix, sabrem quines eines utilitza, com mesura la llum, quins enquadraments empra i què cal tenir en compte en la fotografia d’exterior i interior.

Un dels punts més importants per aconseguir la màgia i els resultats dels seus retrats és el revelat. Compartirà amb nosaltres quin és el programari d’edició que utilitza, com analitza les imatges i les llums, com treballa les màscares i com converteix el RAW en blanc i negre.

Per finalitzar, sabrem com prepara la imatge per a la impressió i com aconsegueix una bona gamma tonal. En tot aquest procés, anirà analitzant alguns dels seus retrats i coneixerem com els ha realitzat.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols assistir a aquesta xerrada virtual, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/DQhxkg5v8PgKIe7AevtgMb

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La Junta i la comissió de formació