dimecres, 21 de setembre del 2022

Com plantejar un projecte fotogràfic personal



Company, companya,

Quan mirem els nostres arxius fotogràfics i comptadors de càmera, ens adonem de la gran quantitat de fotografies que realitzem al llarg de l’any, però de totes aquestes fotografies, quantes responen a un projecte fotogràfic planificat ?


Sota el títol “El proyecto fotográfico”, el dia 4 d’octubre de 2022, de 20 a 21.15 h, Rosa Isabel Vázquez ens parlarà de com plantejar un projecte fotogràfic personal, amb atenció especial a la fase de conceptualització, i ens aportarà diferents eines i reflexions que poden resultar de gran ajuda a l’hora de desenvolupar un projecte fotogràfic.


Rosa Isabel és artista visual, professora, editora, escriptora i comissaria, dirigeix l’àrea de “Autor y proyectos de La Máquina” en la “Escuela Internacional de Especialización Fotográfica”, col·labora amb entitats d’àmbit universitari i treballa com assessora independent de projectes fotogràfics. Té estudis superior en fotografia i una dilata carrera on es destaca la participació en multitud d’events i exposicions nacionals i internacionals així com multitud de guardons entre els què es destaquen 13 premis nacionals de fotografia professional com els premis Lux. El seu compte a Instagram és @rosa.isabel.vazquez


Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols assistir a aquesta xerrada virtual, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/H644eyNuvrrF1SLSQoD5aI    

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació.