dimarts, 6 de setembre del 2022

Projecte COMPARTIM



Company, companya,

Durant aquest darrer any, hem tingut l’oportunitat d’escoltar i aprendre de les experiències i coneixements de moltes persones sobre temàtiques ben diferents.

Donat que sabem que dins l’associació hi ha persones amb bons coneixements i experiència sobre temàtiques concretes, tal i com avançar en la darrera assemblea, iniciem el projecte COMPARTIM !

Aquest projecte pretén que cadascú de nosaltres puguem compartir els nostres coneixements i experiències en alguna temàtica relacionada amb la fotografia i el vídeo amb la resta de companys/es. No cal ser un gran expert o experta, estem entre amics/gues, només cal tenir ganes de compartir de forma desinteressada i d’ajudar els altres amb el que sabem.

Els temes poden ser molt variats, només a tall d’exemple podem compartir coneixements sobre: càmeres antigues, fotografia amb analògic, neteja de sensors, ajustos de càmera per diferents disciplines i estils fotogràfics, configuracions de càmera, conèixer funcionament d’alguna marca de càmera, revelat i/o edició fotogràfica amb diferents programes (ordinador/mòbil), creació de vídeos a partir de fotos, creació d’històries per a xarxes socials, creació de projectes fotogràfics, edició de vídeos, ús de filtres, localitzacions i viatges fotogràfics, Photopillsi un llarg etcètera, és a dir qualsevol temàtica relacionada amb la fotografia i el vídeo.

Tant si ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA com si no ho ets, fes arribar la teva proposta i/o consulta al correu-e amicsdelafotodelleida@gmail.com

Anima’t! Comparteix els teus coneixements i experiències !


La Junta i la comissió de formació