dilluns, 12 de desembre del 2022

Sortida "Un tomb per la Noguera"

 


Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis la darrera sortida de l’any que ens han preparat els company@s de la comissió de sortides “Un tomb per la Noguera”.

 

Aquest proper dissabte, 17 de desembre, a les 8 h sortirem des de l’aparcament del Camp d’Esports de Lleida en direcció al balconet de Santa Linya. Posteriorment visitarem el poble abandonat de Sant Urbà de Montclús, a les 13 h dinarem al restaurant “Cal Jordi” de les Avellanes i acabarem l’activitat amb una posta de sol a l'ermita de Montalegre. Tingueu en compte que en funció de la previsió de boira, es podria fer alguna variació en l’ordre de les visites.

 

Fins dimecres teniu temps per formalitzar la reserva del dinar, per fer-ho caldrà que ingresseu 19 € al compte bancari de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant el vostre nom i cognoms i el text “ - Noguera”. Posteriorment, caldrà que envieu el justificant de pagament al correu-e amicsdelafotodelleida@gmail.com. Només en el cas que l’organització anul·li l’activitat, es retornaran els diners.

 

Per agilitzar el temps de dinar i tenir més temps per a la fotografia, és necessari que en el moment del pagament seleccioneu els plats mitjançant aquest formulari:

https://forms.gle/kwSbNmxt6k3cArBY9

 

Per la sortida es necessitarà un mòbil i/o equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu, tres peus, disparador i frontal per si se’ns fa una mica tard.


Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides