dimarts, 24 de gener del 2023

Curs d'Adobe Lightroom amb Jorge Lázaro



Lightroom és probablement el programa líder en revelat fotogràfic, ja que a més a més d’oferir multitud de funcions, forma part de la família Adobe.

Mitjançant un mateix programa tindrem la capacitat d’organitzar tota la biblioteca fotográfica gràcies a les carpetes, col·leccions, paraules clau, etiquetes de color i un sense fi d’eines fàcils d’utilitzar.

A més a més, permet realitzar el revelat de les nostres fotografies mitjançant senzills lliscadors, de forma no destructiva i amb moltes opcions que permeten deixar la imatge finalitzada de forma ràpida.

En definitiva, Adobe Lightroom fica a les nostres mans la possibilitat de realitzar el procés de revelat des de l’arxiu RAW a la imatge final en una sola aplicació incloent panoràmiques i fotografies HDR. A més a més, per aquells usuaris més exigents que requereixen de tècniques més avançades, Lightroom és el complement perfecte de Photoshop.

Per a descobrir aquest programa i conèixer les principals característiques i funcions, si ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols participar gratuïtament al curs en videoconferència ”Adobe Lightroom” amb en Jorge Lázaro, els dies 14 i 21 de febrer de 2023, de 20 a 22 h, inscriu-te ara utilitzant aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/BkHePHK4btrDyTqGmZE8Cc

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació