dijous, 9 de febrer del 2023

FreeStyle. Mostra de motocròs


El proper dissabte, 18 de febrer de 2023, d’11.30 a 14 h, vine capturar amb la teva càmera els espectaculars salts que els representants de l’equip Lleides de FreeStyle. en la modalitat de motocròs, faran exclusivament per a nosaltres en la sortida “FreeStyle, mostra de motocròs”.

 A les 11.30 h ens trobarem a l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic de Segre del barri de Cappont de Lleida des d’on sortirem en direcció al circuit Lleides Park ubicat a l’entrada d’Albatàrrec on ens realitzaran una exhibició fins les 14 h.

Per la sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals o d’apertura en velocitat i qualsevol tipus d'objectiu (en especial teleobjectius), begudes, calçat i roba d’abric adequada.

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

Tal i com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

En el cas que aquell dia faci vent, plogui o hagi plogut i hi hagi fang es suspendrà l’activitat ja que els pilots no podran fer l’exhibició.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriu-te gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/E3dcdJ9Ln9I765nzSbCPLI

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides