dilluns, 27 de febrer del 2023

Revelat amb Capture One



Capture One és un programa de revelatge que funciona de forma semblant a Adobe Lightroom però que té unes característiques molt interessants que fan que sigui un bon candidat per convertir-se en el nostre programa de revelat preferit.

Per què Capture One s'ha convertit en el programa preferit de molts fotògrafs? Recupera millor les ombres i les altes llums, permet la personalització total de la interfície del programa, es pot editar amb màscares i capes, és possible fer ajustaments de color avançats, disposa d’eines de reducció de soroll avançades, màscares de lluminositat i color, etc.

Si vols conèixer totes aquestes característiques, acompanya’ns el 7 de març de 2023, de 20 a 22 h, en el curs de “Revelat amb Capture One” que ens realitzarà l’Àlex García en modalitat de videoconferència.  Amb exemples pràctics d'edició de fotografies anirem veient el funcionament de Capture One i seguirem el flux de treball que li permet aconseguir unes fotografies molt impactants.

Ens acompanyes? Si ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols participar gratuïtament en el curs “Revelat amb Capture One”, inscriu-te utilitzant aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/K5mNclp5fMZ8sK00uDLcnP

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La Junta i la comissió de formació