dimarts, 21 de febrer del 2023

Sortida "Detalls del centre històric de Lleida"


 

Com ja sabeu, a finals del mes de març finalitza el termini per participar en el concurs “1er fotorepte detalls de Lleida” que fem en col·laboració amb Turisme de Lleida.

 

Tot i que les fotos de detalls històrics no son les úniques que es poden presentar a aquest concurs, amb l'objectiu de conèixer racons, curiositats i part de la història de la ciutat de Lleida us convidem a la sortida “Detalls del centre històric de Lleida”.

 

La sortida serà el proper diumenge, 26 de febrer de 2023, serà guiada pel Sr. Joan Ramón González, president de l’associació Amics de la Seu Vella de Lleida. Durant la visita, que tindrà una durada d'entre 60 i 90’, recorrerem alguns carrers del centre històric, el Roser i acabarem a l'estació de RENFE. Durant el recorregut coneixerem els principals detalls del centre històric.

 

El punt de trobada serà a les 10 h a l’església de la Sang, ubicada al carrer Sant Antoni de Lleida i un cop finalitzi la visita guiada a l'estació podrem recórrer novament els punts visitats per tal de fer fotografies per lliure o en grups dels detalls que més ens hagin agradat.

 

Per la sortida es necessitarà un mòbil o equip fotogràfic amb ajustos manuals o d’apertura en velocitat i qualsevol tipus d'objectiu (en especial teleobjectius), calçat i roba d’abric adequada.


Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.


Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriu-te gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/KmKzCblN8PFCnRPXJCFbBK


Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides