dimarts, 4 d’abril del 2023

Fotografia social, il·luminant els records. Amb David del Val



Les celebracions socials com poden ser les bodes, els banquets i les comunions reuneixen famílies i amics en uns dels dies més importants de les seves vides. En el pas del temps, les fotografies i àlbums realitzats en aquests events ens permeten recordar aquells instants i les persones que estimem, els seus somriures i les seves emocions.

El 13 d’abril de 2023, de les 20 a les 22 h, en la videoconferència “Fotografia social, il·luminant els records” coneixerem de la mà de David del Val com busca l’equilibri en els seus reportatges de boda i sessions amb la fusió del fotoperiodisme i la fotografia artística per tal que els seus reportatges perdurin actuals en el temps i plens de sentiments.

David del Val és un fotògraf que fa 27 anys que es dedica professionalment a la fotografia. Durant aquesta anys, ha estat desenvolupant la fotografia artística en els seus treballs personals per a exposicions, museus i festivals internacionals. 

Però el més important per a ell després de la persona a la que està fotografiant és LA LLUM, és el seu estri de treball i la seva obsessió. Ha obtingut multitud de premis i reconeixements i ha realitzat diverses exposicions i treballs interessants. En el document adjunt, us facilitem la seva presentació amb tots aquests detalls.

Si ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols conèixer més sobre en David i en concret, sobre el seu concepte sobre els reportatges socials, no et perdis aquesta nova videoconferència gratuïta, inscriu-te mitjançant aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/LYLUqyW0x560YRLnEFSJkT

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.. 

La Junta i la comissió de formació

PD: Us annexem la presentació de David del Val.