dijous, 20 d’abril del 2023

Intel·ligència artificial i fotografia. Eines i possibilitats amb Jordi V. Pou



A partir del treball fotogràfic de Jordi V. Pou i sota el títol “Intel·ligència artificial i fotografia. Eines i possibilitats”, el 26 d’abril de 2023, de 20 a 22 h, ens introduirem en les implicacions i possibilitats de les noves eines d’imatge generativa per intel·ligència artificial.

 

Eines com Midjourney, Dall-E o Stable Diffusion han evolucionat ràpidament aquests darrers mesos,permetent la generació d’imatges que son cada cop més difícils de distingir d’una fotografia feta tradicionalment amb una càmera. Parlarem d’on sorgeixen aquestes eines, de com funcionen i de com accedir-hi i utilitzar-les.

 

Son eines útils per als fotògrafs? Son fotografies el que generen? La intenció és que a partir de la informació i exemples que ens presenti Jordi V. Pou, es pugui obrir un debat sobre les possibilitats actuals i futures de la generació d’imatge utilitzant eines d'intel·ligència artificial.


Si ets soci/a de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols conèixer aquestes eines i les seves possibilitats,inscriu-te gratuïtament a aquesta videoconferència mitjançant aquest enllaç:

https://chat.whatsapp.com/DZCTSEG35Zk0GdOlwNcVbM

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació