dijous, 6 d’abril del 2023

Nit de focs i llums



Ja tenim aquí una de les sortides més espectaculars del semestre, “Nit de focs i llums”.
El 15 d’abril de 2023, de 20.30 a 23.00 h., molt a prop de Lleida, practicarem aquest tipus de fotografia amb llana d’acer i  eines de Lightpainting.


El lloc de trobada serà a l’aparcament de l'Atlètic Segre, a Cappont (Lleida) per sortir a les 20.30 h en cotxes particulars compartits fins el lloc on farem l’activitat

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic amb ajustos manuals i objectius, preferentment gran angulars, tres peus, frontal, disparador, cartolina negra de 20x20 cm, cadira plegable, begudes, calçat, roba adequada i d'abric. Donat que es demanarà la col·laboració de les persones assistents que vulguin col·laborar, es recomana portar vestuari de cotó de color negre i barret de palla.

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.


Tal i com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriviu-te gratuïtament mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/Ls9XjExA4kk8YbJFnzTYzy

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides