dissabte, 7 d’octubre del 2023

Quarta edició del "Taller de fotografia de retrat amb llum natural" conduït per Toni Prim



Vols aprendre a conèixer les tècniques per a fotografiar persones en entorns naturals aprofitant al màxim les qualitats de la llum natural disponible ?

 

Doncs inscriu-te a una nova edició, la 4a, del “Taller de fotografia de retrat amb llum natural” que està previst que el Toni Prim ens realitzi el 4 de novembre de 2023, de 9.30 a 14 h.

 

El taller combinarà una part teòrica en aula amb projecció d'exemples d'una hora de durada, per continuar amb tres hores de pràctica en l'entorn del Parc de la Mitjana amb una model i diferents estilismes i canvis de roba buscant solucions a les diverses problemàtiques en les què ens podem trobar. En la part final del taller es projectarà un resum dels treballs realitzats explicant les característiques de les tècniques utilitzades.

 

Per participar en aquesta formació és necessari portar una càmera fotogràfica amb ajustos manuals i òptiques llargues a l'estil del 70-200 mm i disposar de coneixements bàsics de fotografia. No és necessari flash ni trespeus.

 

Aquest taller és exclusiu per socis i sòcies de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i té un cost de 20 €.

 

Mitjançant el següent formulari electrònic podeu realitzar la vostra pre-inscripció:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Un cop feta la pre-inscripció, us informarem si heu estat admesos i us facilitarem les instruccions de pagament. Quan rebem el justificant de pagament us confirmarem la reserva de la plaça. Les 15 places disponibles quedaran assignades per rigorós ordre d’arribada del justificant de pagament.


Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació