dimecres, 25 d’octubre del 2023

Sortida al "Valle de Pineta i Llanos de La Larri"



Si el temps ens ho permet, aquest dissabte, 28 d’octubre, sortirem a capturar la bellesa natural del Pirineu aragonès a la Vall de Pineta i els Llanos de La Larri.

 

A les 6.30 h, des del camp d'Esports de Lleida (cr. Fleming de Lleida) en cotxes particulars ens desplaçarem fins a Bielsa on pararem 30’ a esmorzar a l'Hotel Monte Perdido. Posteriorment, deixarem els cotxes a l’aparcament gratuït de Pineta i començarem la ruta de la fageda fins a la cascada del pont del riu La Larri.

 

Durant el recorregut a peu, cap al migdia farem una parada per dinar els nostres entrepans i continuarem el trajecte pels Llanos de La Larri on ens espera el gran Circ i la cascada de La Larri.

 

Un cop finalitzades les fotos de la cascada, baixarem per la pista i el sender Marboré fins l’aparcament. En total caminarem uns 8 km amb un desnivell d’uns 325 m. Estimem que l’arribada a Lleida serà sobre les 20.30 h.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectius (en especial angulars i teles), tres peus, frontal, pals de trekking, filtres, begudes, entrepà, calçat de muntanya impermeable (Goretex o similar) i roba adequada.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Les persones interessades en participar en aquesta nova activitat caldrà que formalitzeu la inscripció mitjançant el següent formulari:

https://chat.whatsapp.com/K2mzsmhYbg2IkHqDmBspCh

Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides