dimecres, 1 de novembre del 2023

Sortida al parc del Monestir de Piedra



El Monestir de Piedra és un paradís per als amants de la fotografia com nosaltres, amb les seves impressionants cascades, rius que serpentegen i paisatges exuberants.


El dissabte, 18 de novembre de 2023, et convidem a visitar el parc del Monestir de Piedra, serà una bona oportunitat per practicar la fotografia de llarga exposició.

 

A les 7 h sortirem, des del camp d'Esports de Lleida (cr. Fleming de Lleida). La idea inicial és fer el viatge en autocar però abans de contractar-lo necessitem saber les persones que assistirem per això un cop tancada la inscripció, us informarem de si és viable anar en autocar i el preu que tindrà, cost que s’haurà d’abonar en el moment que anunciem el preu. En el cas que no sigui viable anar en autocar, llavors coordinarem la sortida amb vehicles particulars.

 

Un cop arribem al monestir (prèviament haurem fet una parada de 15’), esmorzarem i entrarem al parc on romandrem fins les 18 h aprox. Si dona temps, a la tarda visitarem el monestir. Dinarem dintre del parc els entrepans que portem. En grup, l’entrada general al parc té un cost de 15,80 € i 11,20€ per als majors de 65 anys. L’arribada a Lleida estaria prevista per a les 21 h.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectius (en especial angulars), tres peus, filtres, begudes, entrepà, calçat de muntanya i roba adequada.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Si ets soci/a dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, sigui quin sigui el vostre nivell d'experiència, acompanya’ns en aquesta aventura fotogràfica on explorarem la bellesa de les cascades en un nou dia inoblidable. Inscriu-te, abans del 8 de novembre mitjançant el següent formulari:

https://chat.whatsapp.com/Jizm5oVdWL4FiEm5FNfvQy


Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides