dimarts, 28 de novembre del 2023

Sortida a la Vall d’Àger, Terradets i Castell de Mur



Per finalitzar l’any, la comissió de sortides ens ha preparat una nova sortida a la “Vall d’Àger – Terradets – Castell de Mur.”

 

El dissabte, 16 de desembre de 2023, a les 6.15 h, ens trobarem en el camp d’Esport de Lleida des d’on sortirem direcció a Àger en cotxes particulars.

La primera parada serà per fotografiar la Baronia de Sant Oïsme, si tenim sort, sobre un núvol de boira. Després de realitzar les primeres fotos de paisatge de la jornada, anirem a Cellers on farem fotos al llac amb els reflexes del Pirineu, nevat de fons si també estiguéssim de sort.

 

A les 9.45 h està previst que esmorzem els nostres propis entrepans a l’hotel Cellers. Continuarem el viatge cap al Castell de Mur on visitarem, durant 1.30 h, el Castell i La Canònica de Santa Maria.

 

Dinarem al restaurant càmping d’Ager i a les 16 h farem una visita guiada, d’aproximadament 1 h, pel municipi d’Àger. A l’acabar la visita, qui vulgui podrà quedar-se a fer fotos nocturnes pels seus carrers o tornar cap a Lleida.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectius (en especial angulars), tres peus, filtres, begudes, entrepà per esmorzar, calçat de muntanya i roba adequada.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Com sempre, per tal de reduir l’impacte mediambiental i facilitar el transport a les persones que no disposin de vehicle, uns dies abans es coordinaran els vehicles disponibles.

 

El preu de les entrades al castell, visita guiada i menú del restaurant és de 27,50 €.

 

Si ets soci/a dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, acompanya’ns en aquesta nova aventura. Inscriu-te ara mitjançant el següent formulari:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Com a màxim el 10 de desembre, caldrà confirmar la plaça mitjançant l'ingrés dels 27,50 € al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400. En el concepte del pagament caldrà indicar el vostre nom i cognoms + "Àger" i posteriorment enviar el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació <amicsdelafotodelleida@gmail.com>.


Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

La junta i la comissió de sortides