dimarts, 2 de gener del 2024

2n FotoRepte "Ponent sota la boira"



Benvolguts, benvolgudes,

 

Per començar l'any de la millor forma possible, ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos el concurs "PONENT SOTA LA BOIRA", que és la temàtica que hem escollit pel 2n FotoRepte. En el document adjunt a aquest comunicat trobareu les bases amb tots els detalls del concurs.

 

Com veureu, en aquesta nova edició disposem de la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia i el concurs està obert a tots els membres adscrits a alguna entitat associada a la Federació. Aquesta circumstància donarà més visibilitat a la nostra associació i prestigi al concurs.

 

Després de l'experiència del 1r FotoRepte, us animem novament a participar, us desitgem molta sort i que aquest cop sigui la boira la font d'inspiració de les vostres fotografies i la vostra creativitat.

 

Volem que aquest concurs sigui només el començament d'una sèrie d'activitats que ens omplin d'inspiració i alegria i que la fotografia continuï sent un mitjà per compartir bellesa, emoció i connexió, contribuint a un feliç 2024 per a tots i totes.

 

Enllaç a les bases del 2n FotoRepte


Amb tot el nostre afecte,

 

La Junta Directiva