diumenge, 17 de març del 2024

Barcelona, dels Laietans a la Ciutadella



Benvolguts socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida,

 

Ens complau convidar-vos a la sortida fotogràfica "BARCELONA, dels Laietans a la Ciutadella", una ruta fotogràfica per la història de Barcelona.

 

El pròxim 13 d’abril, sortirem a les 7.30 h del camp d’esports de Lleida (av. Fleming) on està previst que hi tornem cap a les 21 h.

 

Durant la jornada, recorrerem el trajecte des de la plaça Catalunya fins al parc de la Ciutadella i coneixerem una part de la història de BCN. Al matí, recorrerem el barri Gòtic on podrem veure una necròpolis, la plaça Sant Felip Nerí, unes columnes romàniques, l’exterior de la catedral del Mar, els baixos del museu Picasso, el grafit del petó i dinarem al costat de l’estació de França i el Born. A la tarda, anirem cap al parc de la Ciutadella on passarem la tarda fins l’hora de tornar.

 

Aquesta sortida la realitzarem en autocar amb un nombre de participants entre 40 i 50 persones. El cost individual de l'autocar és de 19,75 € i el del dinar de 22,90 €, per tant, el cost total de la sortida serà de 42,65 € per persona. Donat que les places són limitades, caldrà fer primer la inscripció a l'activitat i llavors us facilitarem les dades de pagament que és el que formalitzarà la reserva de la plaça un cop rebut el justificant de l’ingrés. La selecció es farà per rigorós ordre de pagament.

 

Per aquesta sortida, es necessitarà equip fotogràfic o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol classe d'objectius (en especial angulars), begudes, entrepà per esmorzar, calçat i roba adequada. Per aquesta sortida NO es podrà portar trespeus.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Si sou soci/sòcia dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, acompanya’ns en aquesta nova aventura. Inscriu-te i selecciona el menú, abans del 5 d'abril, mitjançant el següent formulari:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA


Esperem amb il·lusió la vostra participació en aquesta nova jornada fotogràfica i de convivència.

 

La Junta i la comissió de sortides dels Amics de la Foto de Lleida.