dimarts, 19 de març del 2024

Exposició col·lectiva del "1r FotoRepte Detalls de la ciutat de Lleida" a Alcarràs



Des de l'Associació Amics de la Foto de Lleida, i amb el suport de Turisme de Lleida, estarem encantats de comptar amb la vostra presència en una nova presentació de l'exposició col·lectiva que inclourà les millors fotografies del "1r FotoRepte Detalls de la ciutat de Lleida", activitat organitzada per reptar els membres de la nostra entitat a descobrir detalls i indrets emblemàtics, representatius o fins i tot quotidians de la ciutat de Lleida.

 

L'acte tindrà lloc el 25 de març de 2024, a les 19.30 h, a la Biblioteca pública Joaquim Montoy d’Alcarràs ubicada al c/ Dr. Castells, 6 d’Alcarràs. L’horari d’apertura d’aquest espai és el següent: dilluns, dimecres, divendres de 15 a 21 h, dimarts, dijous de 9 a 21 h i dissabtes de 10 a 13 h.

 

Estem segurs que en les fotografies seleccionades podreu apreciar la imaginació i creativitat fotogràfica de les persones que han participat en l'activitat i us farà descobrir detalls sorprenents i únics de la ciutat de Lleida, alhora que la vostra assistència donarà suport al treball i entusiasme dels nostres companys i companyes.

Agraïm la vostra atenció i esperem saludar-vos en l'acte inaugural de l'exposició.

Rebeu una cordial salutació,

La Junta Directiva i la comissió d'exposicions i concursos