dilluns, 15 d’abril del 2024

Fotografia macro a l'Arborètum amb Antonio Tehàs

 


Benvolguts socis i sòcies,


La fotografia macro ens obre una finestra a l'univers del petit, revelant detalls i textures que sovint passen desapercebuts a simple vista. És una forma d'art que requereix paciència i precisió, i que transforma el minúscul en espectacular, permetent-nos explorar el món natural des d'una perspectiva profundament íntima i detallada.

El dissabte 27 d'abril, de 9 a 13 h, ens desplaçarem fins a l’Arborètum de Lleida on començarem la jornada amb una introducció teòrica sobre macrofotografia a càrrec d'Antonio Tehàs i posteriorment realitzarem la part pràctica dins del recinte. L’entrada al recinte té un cost baix, però farem una petició conjunta per veure si podem tenir l’entrada gratuïta, en el cas que no aconseguir-ho, gestionarem el pagament des del grup de WhatsApp des del qual coordinarem la sortida.

 

Per aquesta sortida serà necessari una càmera amb ajustos manuals, objectius llargs (en especial macros), també podrem portar lents d'aproximació i tubs d'extensió.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Aprofiteu aquesta oportunitat per introduir-vos i/o practicar en una nova tècnica fotografia i compartir experiències amb altres companys i companyes. Inscriviu-vos mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/BSa1bmDXNon1KfySniNETl


Esperem amb il·lusió compartir aquesta experiència amb tots i totes vosaltres!


La Junta i la comissió de sortides