dijous, 25 d’abril del 2024

Sortida "Fotografia d'esquí nàutic i la naturalesa dels llacs"Benvolguts socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida,

 

Estem emocionats de convidar-vos a la nostra pròxima sortida fotogràfica "Arrissant l'aigua als dos Llacs" a Gimenells.

 

Serà una jornada plena d’acció i bellesa que ens permetrà captar imatges espectaculars de la concentració de la federació Catalana d’esquí nàutic en la modalitat d'ESLÀLOM.

📷 Activitat: “Fotografia d'esquí nàutic i la naturalesa dels llacs

📅 Data: 4 de maig de 2024

🕙 Hora: de 10 a 13 h

📍 Punt de trobada: Camp d'Esports de Lleida, carrer Fleming

 

Us recomanem que porteu càmeres amb ajustos manuals i objectius variats, especialment teles per captar l'acció a distància. No oblideu begudes, roba adequada i repel·lent de mosquits.

 

Per tal de reduir l’impacte mediambiental i facilitar el transport, uns dies abans coordinarem els vehicles disponibles. Tingueu en compte que tot i que la nostra sortida finalitzarà a les 13 h, la concentració continuarà a la tarda.

 

Aquesta activitat serà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Aprofiteu aquesta oportunitat per practicar la modalitat de fotografia esportiva i compartir bons moments amb els companys i companyes. Inscriviu-vos mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/FbebbYRgh9o4wbhtlUNTYV


Us esperem per compartir aquesta experiència única!

 

Cordialment,

La Junta i la comissió de sortides dels Amics de la Foto de Lleida.