dimarts, 28 de maig del 2024

Curs "Secrets de la fotografia nocturna i la recreació d’històries i ambients amb Lightpainting"

Benvolguts socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida,

 

En aquesta ocasió, us convidem a descobrir els secrets de la fotografia nocturna i la recreació d’històries i ambients amb Lightpainting.

 

Els dies 6, 11, 12 i 20 de juny de 2024, de 20 a 22 h, en modalitat de videoconferència, en Pedro Javier Alcázar, conegut com El niño de las luces, ens impartirà una formació que ens permetrà explorar en profunditat la tècnica de la fotografia nocturna i la integració de models i efectes de llum en escenes nocturnes. Per aconseguir-ho, hem preparat un programa de quatre sessions en què treballem el següent:

Primera sessió: Introducció a la fotografia nocturna. Aprendrem sobre enfocament, paràmetres fotogràfics, il·luminació i composició.

Segona sessió: Retrat creatiu. Integrarem models en la fotografia nocturna, explorant eines lumíniques i tècniques per millorar les nostres captures.

Tercera sessió: Pintura de llum. Descobrirem com utilitzar diferents eines per crear efectes visuals sorprenents.

Quarta sessió: Motivació per a la creació. Enfocarem en com la inspiració i la creativitat poden transformar les nostres fotografies nocturnes en obres d'art.

 

El curs és completament gratuït i exclusiu per a socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida. Podeu inscriure-us mitjançant el següent enllaç de WhatsApp:

https://chat.whatsapp.com/F5AfiWcEZHY9ewDvOJFyu5

 

No us perdeu l'oportunitat d'aprofundir en aquest tipus de fotografia i millorar les vostres habilitats creatives!


Esperem amb il·lusió la vostra participació!

 

Atentament,

La Comissió de Formació i la junta