dijous, 9 de maig del 2024

Sortida al Parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

 


Benvolguts socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida,


Ens complau informar-vos de la nostra pròxima sortida fotogràfica: "Parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici", un entorn natural d'extraordinària bellesa que ben segur captivarà els nostres objectius.

📅 Data: 1 de juny de 2024

⏰ Hora de sortida: 7.30 h del Camp d'Esports de Lleida
📍 Parada puntual a Balaguer per pujar al bus: 7.50 h.
🚍 Arribada a Espot: 10.30 h.

 

Itinerari de la jornada:

 1. Espot: Parada per esmorzar, lavabo i compra de bitllets (30 minuts)
 2. Pujada al llac de Ratera en taxis: Arribada a Ratera al voltant de les 11.15 h.
  📸 Sessió fotogràfica al llac de Ratera: 1 hora (11.15 h - 12.15 h).
 3. Caminada cap a la Cascada de Ratera: 30 minuts caminant
  📸 Sessió fotogràfica i dinar a la Cascada: 12.45 h - 14.30 h.
 4. Descens cap al llac de Sant Maurici: 30 minuts caminant
  📸 Sessió fotogràfica al llac de Sant Maurici: 16.00 h - 17.45 h.
 5. Tornada en taxis des del llac de Sant Maurici a Espot: 17.45 h.
 6. Sortida de l'autocar de tornada a Lleida: 18.30 h.

 

L’equipament per a aquesta sortida és un mòbil o una càmera amb ajustos manuals i qualsevol mena d'objectius (especialment angulars i teles), begudes, entrepà per esmorzar i dinar, gorra, crema solar, calçat i roba adequada, i pals de trekking (opcional). Tingueu en compte que la baixada és suau, d’uns 4 o 5 km, per pista, graons i senders.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides, els quals donaran suport puntual a les persones que ho necessitin.

 

El cost de la sortida és de 43 €/persona (25 € bus + 18 € taxi dels llacs). Com a màxim el 23 de maig, caldrà haver realitzat la inscripció mitjançant el grup de Whatsapp corresponent i confirmar la plaça mitjançant l'ingrés dels 43,00 € al número de compte ES20 3140 0001 9400 1168 0400. Al concepte del pagament, caldrà indicar el vostre nom i cognoms + "Aigüestortes" i posteriorment caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació info@amicsfotolleida.cat

 

Si ets soci/sòcia dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols passar un gran dia en un entorn meravellós, inscriu-te al grup de WhatsApp des del que coordinarem la sortida:

https://chat.whatsapp.com/E1wRvtoF4uFJLGlGJnNPse

Nota: El preu del bus s’ha calculat tenint en compte una participació de 25 persones amb un bus de 30 places, en el cas que siguem menys persones o haguem d’agafar un bus més gran es podria haver de pagar un petit complement que es comunicaria un cop finalitzat el període d’inscripció. Només en el cas que l’associació anul·li la sortida, es tornaran els diners pagats.

Esperem compartir aquesta experiència amb tots i totes vosaltres!La Junta i la comissió de sortides dels Amics de la Foto de Lleida