dilluns, 10 de juny del 2024

Nova edició del "Taller de fotografia en plató amb flaixos d'estudi i models"

 


Benvolguts socis i sòcies dels Amics de la Foto de Lleida,

 

A continuació, us presentem una nova oportunitat per aprendre sobre l'ús dels flaixos d'estudi i treballar amb dos models en un entorn professional, de la mà del fotògraf lleidatà Toni Prim.

 

Així doncs, ens complau anunciar-vos la segona edició del "Taller de fotografia en plató amb flaixos d'estudi i models", programat pel 29 de juny de 2024, de 9.30 a 14 h, que realitzarem presencialment al Cr. Bobalà, 4 de Lleida.

 

La primera hora del curs serà teòrica i treballarem la llum de flaix i el coneixement dels equips i el seu funcionamentLa resta de la sessió serà pràctica amb dos models (un masculí i un femení) i veurem diverses configuracions i esquemes d'il·luminació amb un, dos i fins a cinc flaixos simultàniament.

 

El cost d’aquesta activitat per als socis i sòcies dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA serà de 45 €. Les 10 places disponibles s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció i pagament. Mitjançant el següent enllaç podreu fer la prereserva de la vostra plaça i posteriorment us informarem si heu estat admesos i llavors s’obrirà un període de pagament per formalitzar la petició i confirmar la plaça:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

 

Per aquest taller és necessari una càmera fotogràfica amb ajustos manuals, però no és necessari tenir coneixements de fotografia de retrat ni portar flaix.

 

Nota: Es requereix un mínim de 10 persones per confirmar el curs. Només en el cas que l’organització anul·li el taller es retornaran els diners.

 

Desitjant que us agradi aquesta nova oportunitat per millorar les vostres habilitats en fotografia, en aquest cas de retrat en estudi, rebeu una cordial salutació.


La Junta i la comissió de formació dels Amics de la Foto de Lleida