dimecres, 22 de gener del 2020

Jornada: "Selecció i exposició fotogràfica"

Per tal d’ajudar en la sempre difícil tasca de seleccionar la nostra millor fotografia i preparar-la per a la impressió, us volem recordar que el proper dimecres, 29 de gener, a les 20 h, el fotògraf Genaro Massot ens realitzarà la formació “Selecció i exposició fotogràfica” en el seu nou local ubicat a l’Avinguda de Fontanet, 8 del barri de la Bordeta de Lleida. 

Aquesta jornada formativa tindrà una durada prevista de 2 h i està destinada fonamentalment als socis i sòcies que tinguin previst participar en l’exposició col·lectiva de socis 2019 de la què recentment us vam facilitar informació.

Ara mateix hi ha nomes 2 places disponibles. Recordeu que la selecció dels participants es realitza per rigorós ordre d’inscripció, tenint en compte que es donarà prioritat als socis 2019 que vulguin participar en l’exposició, posteriorment als socis 2019 que no tinguin previst participar-hi i finalment als amics de l’associació que no fossin socis l’any 2019.

Els que estigueu interessat@s en participar en aquesta formacio, recordeu que us podeu inscriure-us mitjançant el següent enllaç:

https://forms.gle/i1nrRmF8Aw8pdoWU8