dilluns, 27 de gener del 2020

Sortida fotogràfica: "Blanca neu"


A la comissió de sortides i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau anunciar-vos una nova sortida fotogràfica titulada "Blanca neu" al refugi de Conangles de Vielha.

Degut a les darreres nevades i a que les previsions metereològiques no asseguren que les properes setmanes hi pugui haver neu a quotes mitjanes, s’ha decidit programar aquesta sortida per aquest proper diumenge, 2 de febrer.

La sortida es realitzarà a les 8 h. des del camp d’esports de Lleida en  vehicles particulars. Està previst fer una parada per esmorzar a Pont de Montanyana, a 90 kms. de Lleida. Es poden portar entrepans i la beguda i/o els cafès es poden demanar allí. Seguirem ruta fins el Refugi de Conangles (Boca sud del túnel) a 61 Kms. del bar-restaurant.

L’activitat finalitzarà a les 14 h. Pels que vulguin dinar junts, a les 14 h sortirem cap al restaurant “Casa Pallàs” al Pont de Montanyana. En document adjunt, us facilitem el menú d’aquest restaurant, el qual te un cost de 18 €. El restaurant ens demana saber prèviament el nombre de persones que es quedaran a dinar, per tant us agrairem ho indiqueu en el formulari d’inscripció.

Per aquesta sortida es poden utilitzar tot tipus d’objectius, des de gran angulars fins als teles passant pels macros. En funció del dia que tinguem, també pot ser interessant l’ús dels filtres polaritzats i els trespeus (trípode). Es recomana dur un bon calçat de muntanya adaptat a la neu, roba d’abric, aigua i alguna cosa per picar.

 La sortida és exclusiva per als actuals socis i sòcies. Així doncs, sòcies i socis que vulgueu passar un matí fotografiant paisatges de neu, inscriviu-vos a aquesta nova activitat mitjançant el següent enllaç (recordeu indicar si us voleu quedar al dinar):

https://forms.gle/i1nrRmF8Aw8pdoWU8

 
Confiant que aquesta nova activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.