dimecres, 19 de febrer del 2020

Sortida fotogràfica: "L'esclat de la primavera a les Garrigues"

aaa

A la comissió de sortides i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau anunciar-vos una nova sortida fotogràfica, "L’esclat de la primavera a les Garrigues”.

Si vols gaudir d’una tarda de natura i fotografiar els ametllers, les seves flors i la posta de sol, et convidem a acompanyar-nos aquest proper dissabte dia 22 de febrer, de 15.30 a 19.30 h.

La trobada serà a l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre a les 15.30 h., des d’on sortirem en cotxes particulars fins els camps d’ametllers de les Garrigues.

Per aquesta sortida es poden utilitzar tot tipus d’objectius, des de gran angulars fins als teles passant pels macros. En funció del dia que tinguem, també pot ser interessant l’ús dels filtres polaritzats i de densitat neutra així com de trespeus (trípode). Es recomana dur roba i calçat adequat.

La sortida és oberta i gratuïta per a tothom, però requereix que us inscriviu mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/JPSLKMdPQsvCxC1evy1OWF


Recordeu que el grup de whatsapp al què us inscriureu servirà per coordinar la sortida i compartir les fotos. Després de l’activitat, aquest grup de whatsapp específic serà eliminat.

Confiant que aquesta nova activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.