dilluns, 14 de febrer del 2022

Taller d'iniciació a la fotografia de retrat. 5 de març de 2022.

 


T’agrada la fotografia de retrat però desconeixes aquest mon? Doncs ara tens l’oportunitat d’aprendre els conceptes bàsics d’aquesta disciplina.


El proper 5 de març, de 9.15 a 13.15 h i de 15.45 a 17.45 h, de la mà de la Mercè Bellera realitzarem la 1a edició del “Taller d’iniciació a la fotografia de retrat amb flash” en la sala polivalent del parc ambiental Serra Llarga de *Lleida* (a prop de La Caparrella).

El curs es dividirà en tres parts. En la primera part treballarem durant dues hores els aspectes teòrics, posteriorment dedicarem dues hores més a la part pràctica i, de cara a la tarda, tancarem el curs amb dues hores de retoc fotogràfic amb Photoshop.

El cost de la formació per als socis i sòcies és de 30 € i pels que no son socis és de 50 €. Les places (15 disponibles) s’assignaran per rigorós ordre de pagament.

Podeu fer la preinscripció mitjançant el següent formulari electrònic:
https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

Un cop feta la preinscripció, us informarem si heu estat admesos i llavors s’obrirà un període de pagament per formalitzar la reserva de la plaça.

Per participar en aquesta formació és recomanable portar una càmera fotogràfica amb ajustos manuals i un ordinador amb el Photoshop.

Confiant que aquesta activitat serà del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

La Junta i la comissió de formació