dimecres, 2 de març del 2022

Necessitem la teva col·laboració en el projecte d'integració social d'en Lucio


Ens plau comunicar-vos la col·laboració de l'associació Amics de la Foto de Lleida en el projecte d'integració social d'en Lucio, pel qual us volem demanar la vostra ajuda.

El projecte d'en Lucio és un projecte que va iniciar la seva professora de gimnàstica al col·legi d'Albatàrrec. Un dels nens de la seva classe, que té paràlisis cerebral, no podia participar com la resta de nens de les activitats de bicicleta.

Van demanar una handbike (bici que es pedaleja amb les mans) a una associació especialitzada i així el Lucio va poder gaudir de les activitats de bicicleta com la resta de nens i nenes de la classe però en acabar les activitats van haver de tornar la bicicleta adaptada.

A partir d'aquest punt, la seva professora va iniciar un projecte de crowdfunding per aconseguir els 8000 euros que costava una bicicleta d'aquest tipus. Després d'uns mesos de campanya, on es van implicar moltes persones de l'elit de l'esport, van aconseguir els diners per comprar la handbike. Ara ja tenen la bicicleta i com a agraïment, el proper 13 de març  han organitzat un recorregut en bicicleta de 35 km per la zona de la floració d'Albatàrrec.

Des de la Junta, creiem que és important col·laborar en aquest tipus d'iniciatives, i ho volem fer amb el millor que sabem fer, immortalitzant, amb fotos i vídeos, els millors moments del final d'un projecte tant il·lusionant.

En aquesta activitat podran participar totes les persones que ho desitgin, socis/es i amics/gues, que tinguin una càmera o un dispositiu mòbil per fer fotos i vídeos que després publicarem i cedirem, de forma gratuïta, als organitzadors de la passejada.

Les persones interessades en participar en aquest foto reportatge podeu unir-vos al següent grup de whatsapp que hem creat específicament per coordinar aquest esdeveniment:

https://chat.whatsapp.com/D06uTgJM05sDjkjBX4HoxF

A continuació us deixem un article on es parla del projecte, un parell de vídeos i el cartell de la pedalada.