dissabte, 5 de març del 2022

Sortida fotogràfica a Miravet.

 


Company, companya,

Ara que la situació sanitària està començant a millorar, us volem presentar la primera sortida fotogràfica d’aquest any, “Miravet”.

El proper diumenge, 20 de març de 2022, a les 7 h del matí ens trobarem a l’aparcament del Camp de futbol de l’Atlètic Segre, al barri de Cappont de Lleida , amb el següent programa:

  • La primera parada la farem a Garcia, arribada a les 8 h.
  • Esmorzar a les 9 h al restaurant Casal de Benissanet.
  • A les 10.20 h visita d’una terrisseria al municipi de Miravet, on podrem fer fotografies de la ceràmica i la seva fabricació artesanal.
  • Visita al castell de Miravet i posterior passejada fotogràfica pel poble de Miravet.
  • Dinar (opcional) al restaurant Casal de Benissanet, a les 13:30 h. 
  • Visita d’una plantació de cirerers per fer fotografies de la seva floració, de 16:50 a 18:10 h.
  • Posta de sol / hora blava des de la falda de la muntanya de Miravet amb els reflexes de les llums del poble sobre el riu.
  • Finalització de la jornada i tornada a Lleida, 20 h.

Per a aquesta sortida és recomanable dur el següent: equip fotogràfic amb qualsevol objectiu, tres peus, filtres, disparador, calçat i roba adequada.

Tal i com s’ha fet en altres sortides, uns dies abans de la sortida, coordinarem el tema dels  vehicles per tal de minimitzar el nombre de vehicles que hi anem.

Com sempre, alguns integrants de la comissió de sortides estaran a la vostra disposició per qui vulgui suport fotogràfic.

 

El cost de la sortida serà de 22 € (dinar + visites) o de 4 € (només visites). Abans del 13 de març caldrà fer l’ingrés corresponent al compte bancari de l’associació Amics de la foto de Lleida ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant clarament el vostre nom i cognoms “ – Dinar+Visita” o “-visita”. Caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic amicsdelafotodelleida@gmail.com

Si alguna persona és al·lèrgica, vegetariana, celíaca és necessari que ens n'informeu en el moment que ens envieu el justificant. Només en el cas que l’organització anul·li la sortida es retornaran els diners.

 

Si estàs interessat/da en acompanyar-nos i ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, et pots inscriure utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/LI5EYXOQf8y0fL8eIkFDN1

Esperem que gaudiu amb aquesta nova sortida, ens veiem.

La Junta i la comissió de sortides.