divendres, 4 de març del 2022

Taller de fotografia de nivell 2


Desprès de l’èxit de les diferents edicions del taller d’iniciació a la fotografia, tenim BONES NOTÍCIES ! JA TENIM DATA pel taller de continuació que tant ens heu demanat.


La primera edició del "Taller de fotografia de nivell 2", que serà impartit per en Marc Carnicé, el realitzarem el 19 de març de 2022, de 9.30 a 13.30 i de 15 a 18 h, en el Centre d'Interpretació de la Mitjana de Lleida i exteriors.

El curs serà fonamentalment pràctic (2 h teoria + 4 h pràctica). En ell es treballaran conceptes com el mesurament correcte de la llum, tipus d’enfoc, arxius RAW amb breu demostració de revelat digital, fluxes de treball, introducció a l’us del flash(extern a càmera), accessoris (filtres, targetes, trespeus) i fotografies HDR i panoràmiques i demostració revelat.

El cost de la formació serà de 15 € pels socis i 35 € pels que no son socis.
Mitjançant el següent formulari electrònic podeu realitzar la vostra pre-inscripció:
Un cop feta la inscripció, us informarem si heu estat admesos i us facilitarem les instruccions de pagament
Quan rebem el justificant de pagament us confirmarem la reserva de la plaça. Les 12 places disponibles quedaran assignades per rigorós ordre d’arribada del justificant de pagament. Només en el cas que l’organització anul·li la formació o que quan s’enviï el justificant ja no existeixin places lliures es retornaran els diners.

Per participar en aquesta formació és necessari portar una càmera fotogràfica amb ajustos manuals i disposar de coneixements bàsics de fotografia.

Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.
La Junta i la comissió de formació