divendres, 22 d’abril del 2022

De l’afició a la professió, amb Sara AlarcónHas pensat algun cop en dedicar-te professionalment a la fotografia? Si és així, no et perdis l’experiència de la Sara Alarcón.

Sota el títol “De l’afició a la professió”, el proper 3 de maig de 2022, de 20 a 21.30 h, en modalitat de videoconferència, la Sara compartirà amb nosaltres com va néixer la seva afició per la fotografia i com va convertir aquesta afició en la seva actual professió.

Tanmateix, ens endinsarem en el tipus de fotografia que realitza: fotografia newborn, d’embaràs i d’smash cake. Durant l’explicació, ens detallarà com treballa les llums, com combina els colors i el vestuari, quins atrezzos utilitza, com crea els escenaris i com divideix les sessions. Una part important de la seva feina és col·locar bé el nadó i guiar correctament les models per aconseguir unes bones fotos. 

La part final, l’edició també és summament important perquè els clients s’emportin unes fotografies molt valuoses.

Si ets soci o sòcia de l’Associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta sessió! Inscriu-te, de forma gratuïta, mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/LO1OqSan6VTHh6xJAE26eA  

Confiant que aquesta nova activitat formativa sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La Junta i la comissió de formació