dimecres, 27 d’abril del 2022

Fotografia de fauna al centre de recuperació de Vallcalent

 



Company, companya,


Saps que a Lleida hi ha un centre de recuperació de fauna? El Centre de fauna de Vallcalent es va crear amb la finalitat de portar a terme la recollida, el tractament i la rehabilitació d'animals salvatges que, per motius diversos, han vist disminuïda la capacitat per viure al seu hàbitat natural. L'objectiu final d’aquest centre és l'alliberament dels animals recuperats, reintroduint-los de nou a la natura.


Si vols conèixer aquest centre de recuperació, acompanyan’s en la sortida “Fotografia de fauna al centre de recuperació de Vallcalent” que realitzarem el 14 de maig de 2022, de 10 a 13 h.


Els tècnics del centre ens faran una visita guiada i ens ensenyaran la zona de les gàbies de recuperació on bàsicament hi ha rapinyaires. Posteriorment anirem al volador i seguidament a l’observatori des d’on podrem fotografiar les aus que hi ha lliures a la bassa: bernats pescaires, cigonyes, flamencs, esplugabous, martinets, probablement cames-llargues i més q van entrant i sortint.


La sortida serà guiada pel nostre company Josep Maria Font i té per objectiu ficar en pràctica els consells sobre fotografia salvatge que veurem en la seva xerrada d’aquest dissabte.


El cost de l’entrada al centre és de 5 € pels adults i 2 € pels jubilats que es pagaran en el moment d’accés al centre.


Per participar en aquesta formació és recomanable dur una càmera fotogràfica amb ajustos manuals i algun teleobjectiu.


L’espai de l’aguait és reduït, motiu pel qual aquesta sortida estarà limitada a les primeres 15 inscripcions. Un cop realitzada la inscripció, us informarem si heu estat admesos. Reserveu la vostra plaça mitjançant el següent formulari electrònic:

https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA

Confiant que aquesta activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

La Junta i la comissió de sortides