dissabte, 2 d’abril del 2022

Ruta per la Pedra Seca de Torrebesses

 



A continuació, us presentem la segona sortida fotogràfica d’aquest any, una "Ruta per la Pedra Seca de Torrebesses".

El proper dissabte, 9 d'abril de 2022, a les 15:15 h ens trobarem a l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre, al barri de Cappont de Lleida, des d’on sortirem cap al Centre d'interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.

Després de visitar el seu Centre d'interpretació farem un tastet i iniciarem la ruta per conèixer aquest tipus de construccions. Al llarg de la visita és podran fer fotografies d'aquestes construccions, fotografies que després podreu presentar al 13e concurs fotografia de la Pedra Seca de Torrebesses (més endavant us donarem més informació).

En acabar el recorregut, farem la posta de sol des d’una de les cabanes i, si el temps acompanya, farem fotografia nocturna.

Per a aquesta sortida el equipament imprescindible és: càmera o mòbil amb ajustos manuals i qualsevol tipus d’objectiu, tres peus (trípode), disparador i llanterna; el material recomanat són: filtres, calçat i roba adequada.

Tal i com s’ha fet en altres sortides, uns dies abans de la sortida, coordinarem el tema dels vehicles per tal de minimitzar el nombre de vehicles que hi anem.

Com sempre, alguns integrants de la comissió de sortides estaran a la vostra disposició per qui vulgui suport fotogràfic.

El cost de la sortida serà de 8 € per a la visita guiada que caldrà ingressar, abans del 6 d'abril, al compte bancari de l’associació Amics de la foto de Lleida ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant clarament el vostre nom i cognoms + “Visita Torrebesses". Caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic amicsdelafotodelleida@gmail.com. Només en el cas que l’organització anul·li la sortida es retornaran els diners.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, inscriu-te a l’activitat utilitzant el següent enllaç:
https://chat.whatsapp.com/DbSGajyWCVfD5OMrXg9Q7A

Nota: Per una millor organització, les persones inscrites en el grup de Whatsapp específic d'aquesta sortida que no hagin enviat el justificant dintre del termini fixat, seran eliminats del grup.