diumenge, 17 de juliol del 2022

Delta birding festival i posta de sol al Delta de l'EbreEl darrer cap de setmana de setembre té lloc el Delta Birding Festival, punt de trobada anual d’ornitòlegs i naturalistes i l’esdeveniment més prestigiós del Mediterrani. En la següent pàgina web de l’organització https://deltabirdingfestival.com/ trobareu tota la informació relativa a aquest festival

Breument, per aquells/es que hi estigueu interessats/des, us informem que al festival podrem trobar-hi conferencies a càrrec de persones rellevants en cada matèria, també diverses activitats dins i fora del recinte firal, així com una nodrida representació de les primeres marques de fotografia, òptiques i complements en general que es poden provar amb total llibertat. També hi ha una zona destinada exclusivament a viatges i turisme ornitològic de casa nostra i d’arreu del mon.

Com amants de la fotografia d’aus i de natura i donat que aquest tipus de festivals apleguen una gran varietat d’aspectes de molt interès per al nostre col·lectiu, hem cregut convenient organitzar, de la ma d’en Josep Maria Font, la sortida “Delta birding festival” pel 24 de setembre de 2022.

Degut a diferents motius, aquesta sortida es farà exclusivament en autocar. Sortirem a les 6.30 h des del Camp d’Esports de Lleida. A l’arribar esmorzarem (entrepans propis) i entrarem al recinte firal amb les acreditacions que us facilitarem en aquell moment. A partir d’aquest moment cadascú, per lliure o per grups d’interès, podrà fer el que consideri millor pels seus interessos o preferències. A les 13.15 h ens reagruparem i sortirem amb l’autocar per dinar al restaurant de la “Casa de Fusta”, lloc emblemàtic del Delta on degustarem d’un bon àpat ( clica per veure el menú en document adjunt)

Després de dinar tornarem al recinte firal en el que podrem entrar o, si ho preferiu, us podreu quedar fora per fer fotografies als flamencs o d’altres especies, l’acreditació (braçalet) permet entrar i sortir del recinte tantes vegades com es vulgui. A les 18.45 h ens reagruparem i anirem fins a un lloc emblemàtic per fotografiar una de les millors postes de sol que ofereix el Delta de l’Ebre. A l’acabar reprendrem la tornada cap a Lleida on està previst que arribem als voltants de les 23.15 h.

Tenint en compte la previsió d’assistents que hem fet (mínim 30 persones), estimem que el cost de la sortida (bus, dinar i tiquet del festival) serà de 57 €

Donat el gran volum de persones que hi ha en aquest festival, és necessari fer les reserves l’abans possible. Així que, les persones interessades en acompanyar-nos caldrà que, abans del 29 de juliol, feu un ingrés de 57 € al compte bancari, de l’associació Amics de la Foto de Lleida, número ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant clarament el vostre nom i cognoms i el text “DeltaBirding”. Després de fer l’ingrés, és necessari que envieu el justificant bancari al correu-e amicsdelafotodelleida@gmail.com. Només en el cas que anul·lem la sortida es retornaran aquests diners.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols acompanyar-nos en aquesta nova sortida, també t’has d’inscriure mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/vEFvWsV696TKbznp8 

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La junta i la comissió de sortides