dissabte, 30 de juliol del 2022

Fes click a l’estiu


Companys, companyes,

Per tal d’animar-vos a continuar gaudint de la fotografia durant aquests mesos d’estiu,en col·laboració amb Sirera Serveis Fotogràfics i Vanguard,  hem preparat el concurs “Fes click a l’estiu”.

Des de l’1 d’agost* fins el 5 de setembre, cada setmana proposarem un tema del què us demanarem que feu i compartiu les vostres millors fotografies, En aquesta activitat podran participar tant socis/ies com amics/gues de l’associació Amics de la Foto de Lleida. Podreu publicar tantes fotografies com vulgueu però hauran de ser fotografies pròpies realitzades durant la setmana de la temàtica del concurs i amb una edició bàsica (llums i ombres, composició HDRs i panoràmiques).

Les fotografies caldrà que es comparteixin a Instagram amb l’etiqueta @amicsfotolleida i el hashtag #concursclickestiu. Durant la setmana anirem publicant al compte de l’associació les fotografies que més ens agradin i a inicis de setmana publicarem les tres fotos que passen a la final.

A partir del 6 de setembre publicarem la fotografia guanyadora segons el veredicte del jurat, l’autor de la qual s’endurà d’un magnífic trespeus de carboni per a viatges.

Ja podeu començar a fer les vostres fotografies per la setmana de l’1 al 7 d’agost, la temàtica d’aquesta setmana serà l’AIGUA.

Som-hi, estem impacients de veure les vostres fotos!

Bon estiu