dilluns, 8 d’agost del 2022

Click de l'estiu. Postes de sol.



Companys, companyes,

Un cop acabada la 1a setmana del concurs “Click de l’estiu”, volem agrair la vostra participació, han estat moltes les fotografies rebudes i molt maques. En breu el jurat farà la selecció de les tres fotografies d’aquesta setmana que passen a la final i les publicarem al compte d’Instagram de l’associació @amicsfotolleida.

Comencem setmana i per tant comencem temàtica nova, en aquest cas seran les “POSTES DE SOL”. A sota us recordem l’objectiu i les normes del concurs.

Per tal d’animar-vos a continuar gaudint de la fotografia durant aquests mesos d’estiu,en col·laboració amb Sirera Serveis Fotogràfics i Vanguard,  hem preparat el concurs “Fes click a l’estiu”.

Des de l’1 d’agost fins el 5 de setembre, cada setmana proposarem *un tema* del què us demanarem que feu i *compartiu* les vostres millors *fotografies.* En aquesta activitat *podran participar* tant socis/ies com amics/gues de l’associació Amics de la Foto de Lleida. Podreu publicar *tantes fotografies com vulgueu* però hauran de ser fotografies pròpies realitzades durant la setmana de la temàtica del concurs i amb una edició bàsica (llums i ombres, composició HDRs i panoràmiques).

Caldrà tenir un compte d’Instagram públic, ser seguidor del compte @amicsfotolleida i usar l’etiqueta @amicsfotolleida i el hashtag #concursclickestiu. Durant la setmana anirem publicant al compte de l’associació les fotografies que més ens agradin i a inicis de setmana publicarem les tres fotos que passen a la final. 

A partir del 6 de setembre publicarem la fotografia guanyadora segons el veredicte del jurat, l’autor de la qual s’endurà d’un *magnífic trespeus de carboni per a viatges*.

Aquesta setmana, del 8 al 14 d’agost, la temàtica serà POSTES DE SOL.

Som-hi, estem impacients de continuar veient les vostres fotografies !

Bon estiu 😉