dilluns, 15 d’agost del 2022

Nou grup de Whatsapp específic de Fauna


Benvolguts, benvolgudes,

La fotografia de fauna és un dels estils fotogràfics més atractius i alhora d'interès dels socis i sòcies de la nostra associació. Com ja sabeu, en el nostre grup tenim la sort de comptar amb diversos companys experts en aquesta temàtica.

És per aquests motius que hem cregut oportú crear un nou grup de Whatsapp específic de fauna. En aquest cas, aquest grup serà permanent i obert a tothom que estigui interessat/da en aquesta temàtica.

Periòdicament, publicarem articles relacionats amb fauna a la vegada que s'anirà informant d'aguaits (hides), pàgines web d'interès, publicacions, material, programari mòbil, paràmetres de càmera, vídeos i fotos de fotografia de fauna, tot publicat en diferents seccions del nostre blogspot.

En el grup tothom podrà fer consultes relacionades amb la fauna, compartir informació i fer alguna quedada fotogràfica. Les persones que vulguin col·laborar amb publicacions puntuals o periòdiques podeu ficar-vos en contacte amb en Josep Maria Font que serà la persona que coordinarà aquesta secció.

Les persones interessades en inscriure's en aquest nou grup de Whatsapp (siguin sòcies o no) ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/K0ScBZVZJro6RTEP87Q3mI

Confiant que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès, us animem a inscriure-us aviat ja que la setmana vinent farem la primera publicació.

Bon estiu !!!

La Junta