dilluns, 29 d’agost del 2022

Click de l'estiu. Retrat.

Amics, amigues,

Arribem a la recta final d’aquest engrescador concurs fotogràfic estiuenc, i comencem la darrera setmana del concurs “Click de l’estiu”. Com cada setmana volem agrair de nou la gran participació i qualitat de les fotografies que heu presentat, una participació increïble, sou fantàstics. En breu el jurat d’aquesta setmana farà la selecció de les tres fotografies de la setmana passada que passaran a la final i les publicarem al compte d’Instagram de l’associació @amicsfotolleida.

Així doncs, per a la darrera setmana de concurs tindrem una nova temàtica, en aquest cas el tema triat és  “RETRAT”. A sota us recordem l’objectiu i les normes del concurs.

Per tal d’animar-vos a continuar gaudint de la fotografia durant aquests mesos d’estiu,en col·laboració amb Sirera Serveis Fotogràfics i Vanguard,  hem preparat el concurs “Fes click a l’estiu”.

Des de l’1 d’agost fins el 4 de setembre, cada setmana proposarem un tema del què us demanarem que feu i compartiu les vostres millors fotografies. En aquesta activitat podran participar tant socis/ies com amics/gues de l’associació Amics de la Foto de Lleida. Podreu publicar tantes fotografies com vulgueu però hauran de ser fotografies pròpies realitzades durant la setmana de la temàtica del concurs i amb una edició bàsica (llums i ombres, composició HDRs i panoràmiques). 

Caldrà tenir un compte d’Instagram públic, ser seguidor del compte @amicsfotolleida i usar l’etiqueta @amicsfotolleida i el hashtag #concursclickestiu. Durant la setmana anirem publicant al compte de l’associació les fotografies que més ens agradin i a inicis de setmana publicarem les tres fotos que passen a la final.

A partir del 6 de setembre publicarem la fotografia guanyadora segons el veredicte del jurat, l’autor de la qual s’endurà d’un magnífic trespeus de carboni per a viatges.

Aquesta setmana, del 29 d’agost al 4 de setembre, la temàtica serà “RETRAT”.

Som-hi, estem impacients de continuar veient les vostres fotografies !

Bon estiu 😉