dissabte, 27 d’agost del 2022

Formació i sortida de Light Painting



Vam acabar la temporada amb una sortida nocturna i volem començar la nova temporada amb una nova activitat nocturna, en aquest cas de Light Painting. Aquesta activitat la dividirem en dues parts, formació i sortida i la farem amb un dels millors especialistes d’aquest tipus de fotografia a nivell estatal, en Carles Domènech.

El dimecres, 14 de setembre, de 20 a 22 h, realitzarem la part teòrica en videoconferència on el Carles Domènech ens parlarà sobre les configuracions de la càmera (diafragma, velocitat, iso i balanç de blancs) tenint en compte els diferents formats (ff/apsc/m43), composició, il·luminació, enfoc amb poca llum,  colors i materials (càmera, objectius i eines light painting). També sabrem els secrets de com hem de fer les traces, com amagar-nos perquè no sortim a la fotografia mentre il·luminem i alguns altres trucs enfocats al dia de l’activitat pràctica. Aquesta formació és exclusiva i gratuïta per a tots els socis i sòcies, independentment que vulguin assistir o no a la part pràctica.

Per a la part pràctica que realitzarem a Guimerà hem previst fer dos grups diferents amb un màxim de 15 persones per grup. El primer grup serà el divendres 16 de setembre i el segon el 17 de setembre, en ambdós casos de les 22 a les 00 h. Les sortides es realitzaran a les 21.00 h des de l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre al barri de cappont de Lleida. L’organització es reserva el dret d’anul·lar el/s grup/s si abans del 9 de setembre hi ha menys d’11 persones inscrites al grup.

El cost de la sortida és de 44 € pels sòcies/ies i de 69 € pels no socis/ies (que en aquest cas podran accedir també a la formació). Donat que les places son limitades s’assignaran per ordre de pagament prèvia inscripció.

Per a la sortida és necessari dur equip fotogràfic amb ajustos manuals, objectius angulars, tres peus, disparador, frontal, cadira plegable, begudes, calçat i roba adequada i d’abric.

Aquesta activitat estarà conduïda pel Carles Domènech i per un dels membres de la comissió de sortides qui alhora donarà suport a les persones que ho necessitin.

Tal i com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar les persones que no tenen transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el tema dels vehicles.

Si vols participar en aquesta nova activitat, inscriu-te utilitzant el següent enllaç:

https://forms.gle/7FJnfzMoH3eFiSgD7

Un cop inscrits a l’activitat (formació i/o sortida), us facilitarem per correu electrònic la informació necessària per accedir a la formació i/o la informació per formalitzar la reserva de la plaça amb el corresponent pagament. Només en el cas que l’organització anul·li l’activitat procedirà a fer la devolució del pagament efectuat. 

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La junta, la comissió de sortides i la de formació