dimarts, 4 d’octubre del 2022

Planificació fotogràfica amb Jorge Lázaro



Creus que les millors fotografies de paisatge son fruit de l’atzar? Al darrera d’una gran fotografia acostuma a haver-hi un gran treball previ.

Per aconseguir una fotografia de paisatge que transmeti allò que busquem, entre d’altres factors, és important conèixer les oportunitats de cada època de l’any així com la previsió meteorològica.


El proper 19 d’octubre, de 20 a 22 h, sota el títol “Planificació fotogràfica”, en Jorge Lázaro ens explicarà com interpretar la previsió meteorològica per a reconèixer quin tipus de fotografia és la més adequada en uns dies determinats. D’aquesta forma, podrem preveure quins son els millors dies per obtenir aquestes sortides o postes de sol plenes de colors amb els núvols que ens permetin obtenir unes imatges increïbles

També coneixerem eines que ens ajudaran a reconèixer el cel nocturn amb el que compondre les imatges nocturnes, ja sigui jugant amb les estrelles o amb objectes de l’espai profund. Amb tots aquests coneixements només hauràs d’imaginar la foto que vols i seràs capaç de trobar el moment adequat per aconseguir-la. 

 

Tingues en compte que el taller de Photopills previst pel 8 d’octubre, és complementari a aquesta xerrada, ja que el taller t’ajudarà a saber per on surt o es pon el sol i la lluna i també com es mou la via làctia.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols assistir a aquesta xerrada virtual, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/Ei1sKmPGaYY9FeP5HXFxoQ  

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La Junta i la comissió de formació