diumenge, 9 d’octubre del 2022

Taller “Pinceladas de luz” amb David Santiago i Juan Tapia



Aplicar la creativitat en la fotografia de naturalesa i aconseguir unes fotografies que mai haguéssim imaginat és possible gràcies a tècniques de fotografia pictòrica i puntillisme.

 

La mirada personal d’en David Santiago i Juan Tapia pot ser un dels pilars per a transmetre sentiments i emocions i descobrir imatges “ocultes” a la vista. Mitjançant set moviments pictòrics i diferents tècniques com la vaselina, moviments de càmera, espills, filtres d’efectes especials i òptiques creatives descobreixen un mon nou de possibilitats que poden canviar la nostra forma d’entendre la fotografia i transportar-nos a un mon de somnis.

 

Per conèixer i practicar aquestes tècniques hem preparat el taller “Pinceladas de luz” per a la propera floració a Lleida. Per tal de donar a conèixer amb més profunditat aquest taller i el que ens pot aportar, et convidem a la presentació del taller que ens faran el 26 d’octubre de 2022, de les 20.30 a les 21.15 h, en modalitat de videoconferència.

 

Us recomanem que descobriu els seus treballs en les webs: https://davidsantiagofoto.com/  i www.juantapiafotografia.com

Tant si ets soci de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA com sinó ho ets, no et perdis aquesta presentació i els seus treballs, inscriu-te utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/DwePWqlH5UEG50XniFSYGT

Nota: En el cas que el nombre d’inscrits superi l’aforament màxim de la sala de videoconferència es donarà prioritat als socis i sòcies dels AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i posteriorment es seleccionarà per rigorós ordre d’inscripció.

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La Junta i la comissió de formació